Taking too long? Close loading screen.
Valitse sivu

Cave Digger

Cave Digger

Tehtävämme ovat virtuaalitodellisuuspeli Cave Diggerin kaupallistamisessa yhteistyössä kehittäjä-julkaisija VRKiwin markkinointiosaston kanssa pelin kehittämisen, julkaisun ja julkaisun jälkeisenä aikana. Tuomme pelialan tuntemuksellamme ideoita Cave Diggerin markkinoinnin suunnitteluun.

Tutkimme, mittaamme ja analysoimme markkinointidataa tuottaaksemme tietoa päätöksenteon tueksi moniin liiketoiminnan tukipilareihin liittyvissä asioissa markkinointiviestinnästä, tuotekehitykseen, jakeluun, hinnoitteluun ja tuotesivujen optimointiin.

Luomme sisältöä sosiaaliseen mediaan ja varmistamme, että youtubettajat ja peliarvostelusivustot kontaktoidaan. Cave Digger on saanut näkyvyyttä monilla arvostelusivustoilla ja YouTube kanavissa miljoonia katselukertoja ympäri maailmaa.

Ylläpidämme peliyhteisöä Discordissa ja Facebookissa vastaten jäsenien viesteihin ja varmistamme, että yhteisön jäsenien palaute otetaan asiantuntevasti vastaan sekä välitämme tärkeää tietoa yhteisön ja pelikehittäjien välillä.

Editoimme press releaset eli lehdistötiedotteet PC ja PSVR julkaisuista ja lähetimme ne eri tiedotusvälineille. Siitä lähtien Cave Digger on saanut näkyvyyttä lukuisissa eri sivustoissa pienemmistä virtuaalitodellisuusmedioista pelialan jättiläisiin kuten Gamespot.

Osallistumme myös markkinointivideoiden tuottamiseen pelaamalla peliä ja avustimme Cave Diggerin julkaisutapahtuman suunnittelussa ja järjestelyissä. Tapahtumapaikkana toimi Oulun VR arcade-halli, VR Heaven.

Lisäksi vastuualueenamme oli toteuttaa nettisivut VRKiwille ja Cave Diggerille sekä VRKiwin brändäys yhteistyössä VRKiwin markkinointihenkilöstön kanssa. Katso projektin osasta tarkemmin klikkaamalla tästä.

Steam: Cave Digger

Taidot

Lähetetty

27/04/2018

Pin It on Pinterest